Valioliiga: Watford - Arsenal klo 22:00 ma 15.4.2019

eurooppa-liiga finaali

Watford ja Arsenal päättävät Valioliigan pelikierroksen maanantaina. Ottelu on etukäteen arvioitu käsittämättömän selvästi Arsenalin suuntaan, hurjavireinen Watford ei missään nimessä ole helppo pähkinä purtavaksi. Parhaat pelivalinnat löytyvätkin Hornetsin puolelta.

Test1
Unibetilta riskitön 10€

Unibet tarjoaa 10€ riskittömän vedon uusille mobiiliasiakkaille.


20 euron mobiili-ilmaisveto

Nordicbet antaa yhteensä 170€ bonusta, joista 20€ ilmaisvetona


Yhteensä 100 eurolla ilmaisvetoja

Betfairilta saat 5 kertaa 20€ ilmasvetoja vetopörssiin.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla voit valita 40€ bonuksen

Watford yllätysvalmis?

Watfordin leirissä tunnelmat ovat taivaissa. Joukkue selvitti Wolverhamptonin kustannuksella tiensä FA Cupin finaaliin. Joukkue on myös tiukasti taistossa parhaan joukkueen tittelistä ”kuuden suuren” perässä. Kotoisella Vicarage Roadilla joukkue ei ole kuuteen matsiin hävinnyt ja neljä edellistä kotiottelua on päättynyt voittoihin.

Arsenal oli edellisen kerran tulessa Eurooppa-liigassa, jossa Napoli kaatui 2-0. Joukkue on kuitenkin ollut vierasotteluissaan selvästi heikompi kuin Emiratesilla. Gunners on voittanut ainoastaan kaksi edellisestä 12:sta matkapelistään, mikä on surkea saldo tämän kaliiberin joukkueelle.

Ohipeli Gunnersista

Arsenal nauttii pelikansan keskuudessa vankkumatonta suosiota vierasongelmista huolimatta. Tämä näkyy jälleen selvästi kertoimissa, joissa Gunners on saatu käsittämättömän suureksi suosikiksi. Tasoero ei joukkueiden välillä ole missään nimessä niin suuri kuin mitä ottelun kertoimista voisi päätellä.

Watford on huippuvireessä ja Javi Gracialla on käytössään loukkaantumisista huolimatta vahva miehistö. Arsenalin puolelta sivussa ovat varmuudella ainakin Sokratis sekä useampi muu alakerran pelaaja. Vierailla onkin pohdittavaa siinä, minkälainen kokoonpano alakerran osalta ylipäätään kentälle saadaan. Aktiivista ja pallovarmaa Watfordia vastaan ei olisi kovin paljon varaa antaa tasoitusta.

Parhaat pelikohteet löytyvät siis isäntien puolelta. On makuasia, ottaako peleihin suoran voiton vai usemmin osuvan tasoitusvedon. Me lähdemme hakemaan kunnon pottia suoralla kotivoitoilla. Parhaan kertoimen Watfordille tarjoilee NordicBet. 3.25 on sen luokan tarjous, että sitä ei ole syytä jättää väliin.

Aseta vetosi