advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Tulosveto

Tulosveto – isoja voittoja pienellä panoksella

Tulosveto on todella suosittu vedonlyöntimuoto. Kyseessä on melkoisen yksinkertainen pelimuoto, jossa on omat hyvät ja huonot puolensa. Hyviin puoliin voisi varmasti laskea sen, että voit veikata otteluun mitä tulosta tahansa. Myös voitot ovat usein suuria, varsinkin jos onnistuu ennakoimaan hieman yllätyksellisemmän lopputuloksen isolla kertoimella.

Huonoihin puoliin pitänee laskea se, että aina se pitkäänkin harkittu tulos ei osu, tai tulos voi mennä pieleen ihan viime sekunneilla. Tämä toki pätee kaikkeen vedonlyöntiin. Sotatarinat viime hetkillä pieleen menneistä tulosvedoista tuntuvat kuitenkin olevan vedonlyöjien suosiossa. Sinänsä se on täysin ymmärrettävää, sillä tulosvedon puolella puhutaan kuitenkin aina selvästi isommista voitoista kuin vaikkapa yksittäisissä pitkäveto– tai tasoitusvetokohteissa.

 

Miten pelaan tulosvetoa?

Tulosveto on yksinkertaisesti sanottuna vedonlyöntipeli, jossa veikataan yksittäisen ottelun tai tapahtuman lopputulosta. Lopputuloksen todennäköisyys määrittää voittokertoimen suuruuden. Esim, jääkiekossa 2-3, 3-2, 4-2 ja 2-4 tulokset saavat tyypillisesti matalimman kertoimen, koska tilastollisesti monet pelit päättyvät näihin lukemiin.

Joissain tapauksissa voidaan veikata myös tulosta mahdollisen jatkoajan jälkeen, mutta pääasiallisesti lyödään aina vetoa ottelun tuloksesta varsinaisella peliajalla. Eri lajeista riippuen, voidaan lyödä myös vetoa esimerkiksi erän tai puoliajan tuloksesta. Lajikirjo on todella laaja. Lähes jokaisessa vedonlyöntilajissa on mahdollisuus pelata tulosvetoa ja sen takia se onkin niin suosittu vedonlyöntilaji.

Tulosveto jalkapalloon ja jääkiekkoon

Valioliiga, jalkapallo yleensä, NHL, Jääkiekon MM-kisat ja jääkiekko kaiken kaikkiaan ovat erittäin herkullisia kohteita tulosvetoon. Molemmat ovat myös Suomen suosituimpia urheilulajeja ja keräävätkin valtavan määrän rahaa myös vedonlyönnin puolella. Viime vuosina lähes kaikki pelaaminen on ainakin tulosvedon osalta siirtynyt internetin puolelle ja syykin on yksinkertainen.

Netissä tulosvetoon saa poikkeuksetta parempia tulosvetokertoimia eri vedonlyöntitoimistoilta ja siihen on yhtenä isona syynä palautusprosentti, eli se prosentti, jonka mukaan vedonlyöntiyhtiö jakaa rahaa takaisin pelaajille suhteessa siihen että mitä pelaajat vedonlyöntiyritykseen tuovat. Yli 100% palautusprosentti tarkoittaisi sitä että yhtiö tuottaisi tappiota.

Toki yrityksenkin pitää tuottaa voittoa ja saada kiinteät kulut maksettua, joten netticasinoiden ja vedonlyöntitoimistojen n. 88% palautusprosentti on varsin hyvä. Kotimaisella Veikkauksella palautusprosentti on ulkomaisten peliyhtiöiden prosentteihin verrattuna pienempi, jopa n. 8%. Ja se kaikki raha on pelaajilta pois.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Kohteet tulosvetoon

Tulosvetojen kohteet ovat tiedossa usein hyvissä ajoin ja voitkin jo etukäteen miettiä eri otteluiden tulevia tuloksia ja millä tuloksella lähtisit itse kyseistä ottelua veikkaamaan. Usein annetut kertoimet ottelulle ovat vaihtuvia, eli ne eivät ole lyötyjä lukkoon ennen ottelun tai tapahtuman alkua.

Toki joissain kohti voi olla myös mahdollista että ottelun tulosvetokertoimia muutetaan sen takia, että jotain tiettyä tulosta pelataan epätavallisen paljon, tai toiselle vedonlyönnin kohteena olevalle joukkueelle on esimerkiksi tapahtunut jotain odottamatonta, jota ei ole vielä tiedetty kun alkuperäisiä kertoimia on asetettu. Tällöin kannattaakin tarkkailla ja haistella isoimmat kertoimet heti kun kohde tulee listoille. Tällä tavoin voit hyödyntää omia tietojasi myös tulosvetoon.

Kohteita on pilvin pimein ja nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä suositumpi kohde on kyseessä, sitä varmemmin se löytyy kaikilta vedonlyöntitoimistoilta. Välttämättä kaikilla vedonlyöntitoimistoilla ei ole mahdollisuus lyödä vetoa esimerkiksi Suomen jalkapallon kolmannen tason otteluiden tuloksista.

Tulosvedon kertoimet

Parhaat kertoimet eri tuloksille löydät vertailemalla eri vedonlyöntitoimistojen antamia kertoimia. Kannattaa ottaa vertailuun mukaan aina muutama isompi sivusto kuten Unibet, NordicBet ja Guts. Sen lisäksi mukaan on syytä ottaa ainakin pari tuoreempaa vedonvälittäjää, kuten Rizk ja ComeOn. Näin varmistat itsellesi parhaat kertoimet joka tilanteeseen.

Joskus kertoimet ovat hyvinkin pienen marginaalin sisällä, joskus marginaali voi revetä yllättävänkin suureksi. Tuolloin kannattaa nimenomaan valita isoin kerroin, sillä kun se sitten osuu, niin voit jo pelkästään kertoimen valinnalla tienata vaikkapa seuraavan vedon vetorahat.

Tulosvedon strategia

Tulosvedossa voit pelata ihan yksittäistäkin tulosta, mutta käytännössä yhden ainoan tuloksen puolesta vetäminen on melkoista hakuammuntaa. Vaikka voitkin olla hyvinkin perillä joukkueiden pelaamisesta, vain yhdellä tuloksella on hyvin vaikea osua oikeaan. Mikään ei kuitenkaan estä sinua lyömästä vetoa vain yhden tuloksen puolesta, mutta suositeltavaa on käyttää järjestelmää. Näin voit kerralla haarukoida joukkueiden välisen ottelutuloksen.

Esimerkki tulosvedosta

Jos valitaan esimerkiksi Chelsean ja Tottenhamin välille lukemat 3 ja 4 Chelsealle ja 0 ja 1 Tottenhamille, olet lyönyt vetoa tuloksien 3-0, 4-0, 3-1 ja 4-0 puolesta. Jos panostat tähän esimerkiksi kymmenellä eurolla, on kokonaispanos tuolloin panos x rivimäärä, eli tässä tapauksessa neljä. Kun osuessaan tulos on usein vähintään yli viiden kertoimella oleva tulos, niin jo se toisi panoksen takaisin ja vähän siihen päälle.

Jos kuitenkin ajatellaan että Tottenham voisi tehdä jopa kaksi maalia, niin silloin edelliseen sarjaan tulisi lisää vielä 2-3 ja 2-4 tulokset. Tämä tietäisi sitä, että maksu kasvaisi kahdella vaihtoehdolla kuuteenkymppiin, mutta samalla saisit myös kaksi eri vaihtoehtoa lisää. Ja hieman yllättävämmillä tuloksilla myös lunastus olisi reilusti isompi.

Tulosveto on siis varsin yksinkertainen vetomuoto, jota on todella helppo jännittää mukana. Vetojen lyöminen on todella helppoa ja mikä olisikaan mukavampaa kuin oman suosikkijoukkueen voitto, juuri sillä tuloksella jonka puolesta olet lyönyt juuri vetoa. Tulosveto on myös osa live-vedonlyöntiä, joten käytä myös ne mahdollisuudet hyödyksi.