advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Vakioveikkaus - Klassikkopeli nyt myös netissä

Super Totosta suuremmat voitot, kihelmöivämpi kokemus

Vakio, eli vakioveikkaus, on ollut jo pitkään suomalaisten elämässä. Pitkään tästä nautittiin pelkästään Veikkauksen tarjoamana, mutta nykyään tätä lajia löytyy myös kansainvälisiltä vedonlyöntitoimistoilta, useammin ja paremmilla voitoilla varustettuna.

Vakio on vedonlyöntitapa, joka ei kuitenkaan kuulu ihan kaikkien vedonlyöntitoimistojen listoille ja se tunnetaan usealla sivulla nimeltä Super Toto. Nimestään huolimatta kyseessä ei kuitenkaan ole vedonlyöntitapa, jossa veikattaisiin perinteisiä toto-kohteita, eli hevosia. Kyseistä Super Totoa löytyy ainakin Unibetiltä ja Betssonilta.

Netissä vakion suuruus ei ole sama kuin Veikkauksella. Veikkauksen perinteinen Vakio on se 13 kohdetta, joskus 12 kohdettakin on ollut listoilla. Veikkauksella on myös tarjolla minivakiota, joka onkin lähempänä nettivedonlyöntitoimistojen tarjoamia Super Toto –vakiopelejä. Näissä riveissä on kuitenkin kaikkea kahdeksasta kohteesta neljääntoista kohteeseen, joten mitä tahansa voi tulla eteen. Jos olet ruksannut oikean rivin, sillä voi voittaa tuhat tai jopa satatuhatta euroa.

Esimerkkinä mainiosta Supertoto –listasta on kymmenen kohteen jalkapallokohteet, joissa on eri maiden pelejä. On Hollannista, Englannista, Ranskasta, Saksasta, Kreikasta, Espanjasta ja Italiasta, joten yksi vakiokuponki sisältää pelejä kaikista Euroopan huippuliigoista.

Näin pelaat Vakioveikkausta netissä

Pelaaminen on helppoa, sillä voit klikkailla 1×2 vaihtoehdoista oikeat vaihtoehdot kuponkiin. Yhden rivin arvo on 10 senttiä ja suositeltavaa onkin, että laitat järjestelmään panoksia hieman enemmän. Laittamalla yhteen kohteeseen toisen merkin, teet samaan riviin kaksi riviä ja luonnollisesti hintakin tuplaantuu.

Pelissä voi tehdä myös oman pikapelin sen perusteella, paljonko olet halukas kyseiseen vetoon sijoittamaan. Järjestelmän laatiminen tapahtuu asettamalla oma rintaraja ja sen jälkeen painaa Luo järjestelmä –nappulaa. Järjestelmä ottaa huomioon omat merkintäsi, ja tekee siis muita rivejä siihen rinnalle.

Mikä parasta, vakion pelaajilla on käytettävissä kattavat tulokset ja mm. yksi tärkeimmistä asioista, pelijakauma. Sen avulla voi tietenkin hakea pelatuimman rivin, mutta toisaalta voi panostaa varmojen merkkien lisäksi myös niihin vähemmän pelattuihin vaihtoehtoihin. Vedonlyöntiyhtiöiden mainiot tilastot takaavat myös sen, että jokaisella on mahdollisuus tutustua joukkueiden viimeaikaisiin otteluihin ja otteisiin ja esimerkiksi kyseisten joukkueiden keskinäisiä otteluita.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Unibetin Supertoto

Unibetin Supertoto on yksi suosituimmista ja se toimii edellä mainituin toiminnoin. Osanottajat, jotka osallistuvat peliin eri puolilta maailmaa, laittavat rahaa pottiin, joka jaetaan tiettyjen voittoluokkien kesken, erillisen voitonmaksutaulukon mukaan parhaiten arvanneille tai tienneille. Näiden lisäksi on olemassa erilaisia jättipotteja, joissa pelaaja voi voittaa jopa satoja tuhansia euroja. Toki rahoille pääsee pienemmälläkin tietämyksellä ja aina ei tarvitse olla kaikkia kohteita oikein.

Unibetin suosituin pelikuponki tässä lajissa on Supertoto 14. Siinä pelejä on luonnollisesti yhteensä 14 ja voittajaksi pääset kun arvaat vähintään 11 kohdetta oikein. Mikäli olet ainoa joka voittaa 14 oikein, voit voittaa jopa satojen tuhansien bonuspotin, joka näissä on tarjolla. Joihinkin kohteisiin on lisätty vielä ylimääräisiä euroja voittopottiin ja näitä kannattaakin tarkkailla, sillä potit nousevat joissain kohti todella runsaiksi.

Yhdistä Vakio ja pitkäveto

Vakion kohteiden ennustaminen oikein on äärimmäisen vaikeaa, mutta samalla sitten myös palkitsevaa. Ja jos olet oikein varma omasta rivistäsi, niin kannattaa kyseiset kohteet tai ainakin osa niistä laittaa myös pitkävetoon. Pitkävedon järjestelmällä voit saada napattua omalla tietämykselläsi pelirahat seuraavaan vakiojärjestelmään tai parhaassa tapauksessa kasassa on koko vuoden vetorahat.

Vakio on ollut Loton ohella Veikkauksen peleistä se suosituin peli jo vuosikymmenet ja nyt jokaisella pelaajalla on mainiosti mahdollisuus kokeilla eri vedonlyöntitoimistojen tarjoamia vakiopelejä, hieman eri nimillä varustettuna. Nyt kannattaa lyödä peliin vuosien pelikokemus näistä peleistä ja muuttaa tietämys rahaksi. Ja jos olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa vakio-vetoja, kokeile rohkeasti ja huomaat mistä mainiosta pelimuodosta on oikein kyse.

Onko Vakio tuuri- vai taitopeli?

Vastaus tähän on helppo. Se on ehdottomasti molempia. Kuten kaikessa vedonlyönnissä, myös Vakiossa saa lopulta juuri sen verran voittoja kuin on ansainnut. Kuitenkin verrattuna Vakioon esimerkiksi tasoitusvedot, pitkäveto ja jopa tulosveto ovat lastenleikkiä.

Näin monta kohdetta sisältävät pelit vaativat aina myös tuuria. Vaikka pelaisi aina optimaalisesti alipelattuja merkkejä ja ns. järkirivejä, voi hyvin olla että yhden ihmisiän aika ei riitä siihen että niinsanottu odotusarvo realisoituu. Toisaalta pienellä tuurilla voi voittaa jättipotin vaikka seuraavalla viikolla. Tämä juuri on näiden erittäin vaikeiden, mutta kuitenkin taitoon perustuvien pelien suurin viehätys.