Valioliiga- suosituin ulkomainen jalkapallosarja

10 Parasta Ilmaisvetoa

Vanhan mantereen, eli Euroopan kenties seuratuin jalkapalloliiga saa luonnollisesti paljon erilaisia vedonlyöntikohteita osalleen. Kuningas jalkapallo on miehittänyt suosionsa avulla lähes jokaisen vedonlyöntitoimiston kohdevalikoiman ykköspaikan, joten on luonnollista että Valioliiga on eräs pelatuimmista liigoista mitä tulee vedonlyöntiin. Toki sillä on kovia kilpailijoita kuten Espanjan ja Saksan omat liigat, mutta Valioliiga on monien mielestä meillä se numero yksi. Tämä juontaa varmasti juurensa pitkälle lähihistoriaan kun Valioliigan pelejä näytettiin vielä ilmaiskanavilla lauantai-iltapäivisin täällä Suomessa.

Johtavat liigajoukkueet

Viime vuosina liigan arvostus on noussut entisestään kun isoimmat joukkueet ovat nousseet isojen sponsoreiden ja raharikkaiden omistajien tuella taistelemaan parhaimmista pelaajista tarjoamalla tavalliselle kansalaisille suorastaan utopistisia palkkoja. Kuukausipalkka kun voi nousta jo peräti miljooniin euroihin, ainakin parhaiden pelaajien osalta. Manchester City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton, Tottenham ja Manchester United, siinä varmasti tunnetuimmat joukkueet, jotka ovat niittäneet mainetta ja kunniaa myös Euroopan kentillä.
Valioliiga on arvostettu liiga, jota pelataan elokuusta aina seuraavan vuoden toukokuulle. 20 joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan, eli jokaiselle joukkueelle kertyy 38 peliä, pelien painottuessa lähinnä viikonlopuille ja nimenomaan lauantaille. Joukkueilla on kuitenkin niin paljon muutakin pelattavaa, että pelikierroksia pelataan myös viikolla ja yksittäisiä otteluita voidaan ripotella myös arkipäiville kaikkien tv-katsojien ja vedonlyöjien iloksi. Tähän mestareiden liiga, liiga- ja FA-cup tähän päälle, niin parhaimmillaan Valioliigankin pelaajille kertyy lähes 100 ottelua. Ja näistähän riittää sitten niitä vedonlyöntikohteita laidasta laitaan.

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset

  • Num
  • Brand
  • Button
  • Bonus
  • Rating
  • Description

Jalkapallo ja vedonlyönti

Jalkapallon ollessa vedonlyönnin ykkösjuttu, on helppo kuvitella että lajin parhaimpiin peleihin on paljon erilaisia kohteita jopa runsaudenpulaan saakka. Pelaaja pääsee lyömään luonnollisesti ottelun merkistä (kotivoitto, vierasvoitto ja tasapeli), tuloksesta, puoliaikatuloksesta ja erilaisista ottelun tapahtumista. Tuleeko ottelussa vaikkapa alle 2.5 maalia vai tasan 3 maalia, näille kaikille on olemassa omat kertoimet. Isoimmissa otteluissa voidaan veikata myös sitä, kummalla joukkueella on enemmän kulmapotkuja, keltaisia kortteja, paitsioita, sivurajaheittoja… ja oikeastaan mitä tahansa mikä liittyy otteluun. Valtavan tilastoinnin ansiosta pelaaja pääsee lyömään vetoa vaikkapa hallintaprosenteista tai vaikkapa maalien välisestä ajasta.
Pelaajakohtaiset vedot kuuluvat Valioliigaan ihan kuin pallo jalkapalloon. Pelaaja pääsee lyömään vetoa ensimmäisestä maalintekijästä, tekeekö pelaaja ylipäänsä pelissä maalin vai ei, kuka on ottelun paras maalintekijä, kenen vuoro on ottaa ottelussa varoitus, kenties punainen kortti tai onnistua tai epäonnistua rangaistuspotkussa.

Edelleen kovaa suosiota nauttiva livevedonlyönti kasvattaa koko ajan käyttäjäkuntaansa. Samaan aikaan ottelun aikana tapahtuma vedonlyönti Valioliigasta on todella suosittua myös meillä Suomessa, tulevathan pelit pääosin todella otolliseen aikaan televisiosta. Parhailla vedonlyöntitoimistoilla on tarjota otteluista myös livestreamia, joten välttämättä ei tarvitse hankkia edes kallista televisiopakettia jotta peli näkyy tietokoneen välityksellä.

Parhaimmillaan yhdestä ottelusta on tarjolla satoja erilaisia koht