advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Vedonlyöntibonukset

 

Bonus

 

Vedonlyöntibonukset – kädenojennus vedonlyöjille

Vedonlyöntibonukset ovat yksi asia, joka taatusti vetoaa jokaiseen pelaajaan. Vedonlyönti bonus tai bonukset ovat vedonlyöntitoimiston myöntämiä rahallisia bonuksia, jotka lisäävät pelaajan pelitilin rahasummaa ja näin ollen myös antaa pelaajalle lisää vapautta ja varmuutta pelikohteiden valintaan. Bonuksia on olemassa melkein kaikilla vedonlyöntisivustoilla ja nämä bonukset vaihtelevat erilaisella vaihteluvälillä, mutta ensitalletusbonus kannattaa aina hyödyntää maksimaalisesti. Sen kun voi lunastaa vain ja ainoastaan kerran per vedonlyöntisivusto.

Bonukset eriävät casinopelien ilmaiskierroksista, mutta eivät ole läheskään aina hirveän monimutkaisia, sillä varsin yleinen merkintä on esimerkiksi 100% / 300e tai jokin muu vastaava prosenttiluku ja euromäärä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja voi saada 100% talletusvastineen aina maksimissaan 300 euroon saakka, joten tallettamalla 300 euroa, pelitilillesi napsahtaakin 600 euroa. Heti et kuitenkaan pääse lunastamaan tätä mainiota bonusta takaisin omalle pankkitilillesi, vaan bonus tulee kierrättää kyseisellä vedonlyöntitoimistolla tietyn kertoimen mukaan. Usein kierrätysvaatimus on jotain kahden ja kymmenen välillä, tarkoittaen siis sitä, että saatu bonus tulee pelata x kertaa, ennen kuin bonuksella saadut voitot on lunastettavissa. Joissain vedonlyöntitoimistoissa on myös määritetty miten isolla kertoimella pitää vähintään kohteita pelata jotta se kerryttäisi kierrätysvaatimuksia.

 

Test1
Unibetilta riskitön 10€

Unibet tarjoaa 10€ riskittömän vedon uusille mobiiliasiakkaille.


20 euron mobiili-ilmaisveto

Nordicbet antaa yhteensä 170€ bonusta, joista 20€ ilmaisvetona


Yhteensä 100 eurolla ilmaisvetoja

Betfairilta saat 5 kertaa 20€ ilmasvetoja vetopörssiin.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla voit valita 40€ bonuksen

Vedonlyöntibonusten säännät

Jokaisella vedonlyöntifirmalla on omat sääntönsä vedonlyöntibonusten osalta, mutta usein säännöt ovat hyvin samankaltaisia ja ne eivät juurikaan poikkea toisistaan. Yleinen sääntö lienee kuitenkin se, että yhden kohteen kaikkien merkkien pelaaminen on kiellettyä.

Kuulostaa ehkä paperilla hyvältä ajatukselta sijoittaa koko bonus yhteen kohteeseen, mutta ei ole oikein vedonlyönnin etiikan mukaista. Ja pelaamaanhan sivustolle on tultu. Paras vedonlyönti bonus mahdollistaa ilmaisvedonlyönnit eri kohteisiin ja paras veto on tietenkin sellainen joka osuessaan tuo pelaajalle rahaa takaisin.

Kannattaa myös muistaa että vedonlyöntibonuksissa pätee usein myös se sääntö, että niitä sallitaan yksi per talous, tai nykyaikana pikemminkin yksi per ip-osoite. Eli jos samassa taloudessa on olemassa kaksi vedonlyöjää ja molemmat pelaavat samalla vedonlyöntitoimistolla, ei bonusta välttämättä myönnetä molemmille pelaajille. Kuitenkin suurin osa bonuksista hoituu ihan normaalilla tavalla ja suurimmat epäselvyydet bonusten kanssa johtuu yksinkertaisesti siitä että pelaaja ei välttämättä ole lukenut bonuksen sääntöjä tarkkaan ja huolellisesti. Sääntöihin kannattaakin tutustua etukäteen ja jälkikäteen ja varmistaa että olet sisäistänyt bonuksen kulun oikein.

 

Bonuksesta voit myös kieltäytyä ilman selityksiä. Mikäli mielestäsi bonus ei juuri sinulle sovi, voit kieltäytyä siitä ja pelata ilman bonusta. Kaikki vedonlyöntisivut antavat pelaajalle mahdollisuudet avata uusi pelitili ilman bonusta ja mikäli et halua jostain syystä hyödyntää bonusta, kannattaa se ilmoittaa suoraan vedonlyöntitoimiston asiakaspalveluun.

 

Ilmaisvedoista

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös erilaisia ilmaisvetoja, jotka eivät edes vaadi omaa talletusta. Näiden bonusten käyttäminen tarkoittaa kuitenkin usein sitä, että joudut pelaamaan moninkertaisesti bonuksen vielä voiton jälkeen. Mutta samoin asia on tietenkin muissakin bonuksissa. Jotkut vedonlyöntitoimistot ovat ottaneet repertuaariinsa myös bonukset joissa luvataan riskitöntä vetoa yhteen kohteeseen. Tämä voi tarkoittaa jopa sitä, että jos johonkin kohteeseen olet lyönyt vetoa ja se meneekin mönkään, saat rahasi takaisin. Ja puolestaan jos veto osuu, niin saat tietenkin pitää kertoimen ja panoksen tuoman voiton itselläsi.

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat paljon rahanarvoisia bonuksia joita kannattaa veikkaajien ehdottomasti käyttää hyödyksi. Varsinkin ensitalletusbonuksen kohdalla kannattaa olla tarkkana ja käyttää se maksimaalisesti hyväksi, sillä toista mahdollisuutta samalle vedonlyöntiyritykselle ei tule. Mainioita ja turvallisia vedonlyöntiyhtiöitä on useampia ja mikään ei estä sinua liittymästä vaikka kaikkiin ja käyttää hyödyksesi näiden tarjoamat hulppeat bonusvaihtoehdot. Montako kertaa sinä olet saanut esimerkiksi Veikkaukselta tarjouksen vedonlyöntibonuksesta tai vaikkapa talletusbonuksesta, jonka avulla muutat 100 euron alkupääoman 200 euron pelirahaksi?

Talletusvaihtoehdot

Rekisteröityessäsi vedonlyöntitoimiston asiakkaaksi käytössäsi on useita eri talletusvaihtoehtoja ja niiden lisäksi saat ylimääräistä pelirahaa jopa useiden satojen eurojen arvosta. Tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että periaatteessa olet jo voittaja, vaikka et ole veikannut yhtäkään merkkiä, tulosta, maalintekijäätaimaalintekotapaa.