advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Vedonlyöntistrategiat

Strategiaa ja taktiikka – vedonlyönnillä tienaaminen

Vedonlyönti on hauska harrastus ja joillekin pelaajille se on jopa totinen ammatti. Todennäköisesti sinun suhteesi on jotain näiden kahden väliltä, joten sinäkin joudut painimaan samojen lainalaisuuksien kanssa, joiden kanssa jokainen vedonlyöjä joutuu painimaan. Pelaatko vain suosikkijoukkueesi voitolle vai luotatko puhtaasti ”musta tuntuu” fiilikseen? Jos olet sillä lailla pitänyt pelitilisi plussalla, pitää onnitella. Olet voittanut vastoin kaikkia kertoimia ja oletusarvoja. Ennen pitkää tuuri tulee kääntymään, jollet ala lyömään vetoa tiettyjen strategioiden avulla.

Vedonlyönnissä on hyvä tietää vedonlyönnin kohteista kaikki mahdollinen. Opiskele siis joukkueita, opi näiden joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet. Helpottaa paljon myös ottelutuloksen arviota kun tiedät ja tunnet joukkueiden koti- ja vieraspelien tilastot ja osaat arvioida niitä objektiivisesti. Kannattaa myös huomioida joukkueissa tapahtuvat muutokset ja miten ne vaikuttava joukkueisiin ja joukkueiden voimasuhteisiin. Keskity tiettyihin liigoihin äläkä ota liikaa lajeja tai sarjoja vedonlyöntikohteiksesi jos et todella tunne lajia tai liigaa.

Älä anna tunteiden viedä

Yksi tärkeä asia vedonlyönnissä on se, että lyöt vetoa motivoituneiden joukkueiden peleistä. On tilanteita jolloin joukkue ei välttämättä pelaa parhaalla intensiteetillä. Arvioi ennen jokaista peliä miten tärkeästä pelistä on kyse. Onko joukkueella tulossa seuraavalla viikolla kenties vieläkin tärkeämpi matsi, onko keskittyminen jo jossain muualla ja lepuuttaako joukkue kenties pelaajiaan. Toinen puoli siinä on se, että esimerkiksi joukkue, joka on putoamisuhan alla, on erittäin motivoitunut voittamaan. Ja jos vastassa on vähemmän motivoitunut joukkue, voi pelkkien tilastojen katseleminen olla turhaa.

Yksi vaikeimpia ominaisuuksia totisessa vedonlyönnissä on tunteiden sulkeminen pois. Viihdemielessä ei ole mitään juhlia loppuhetkien maalia jolla pitkäveto tai tulosveto tulee kotiin. Toisaalta yhtä usein se loppuhetkien maali menee väärin päin, jolloin pää pitää pitää kasassa. Tulokset ovat periaatteessa ammattimaisessa vedonlyönnissä vain välttämätön paha, merkitystä on vain sillä miten tiettyyn pelivalintaan on päädytty ja onko se pitkässä juoksussa voittava.

Unibetilta riskitön 100€

100€ riskitön veto Tai 200% talletusbonus 200€ asti


Voittojen TUPLAUS jopa 200€ asti

Mr Greenin ensitalletusbonus: voiton tuplaus 200€ asti uusille asiakkaille.


Talleta 10€ saat 50€ pelirahaa

Comeonilla valitset bonuksen itse. Ota joko 40€ tai 300€, talletuksestasi riippuen.


25€ riskitön bonus

Ensimmäinen veto riskitön 50€ asti

Vedonlyönnin tervetulotarjous: ENSIMMÄINEN VETOSI ON RISKITÖN!


100€ bonus uusille asiakkaille

Rizkiltä jopa 100€ bonus uusille asiakkaille ja paljon vaihtuvia viikkotarjouksia.

Vedonlyönnillä tienaaminen

Ei kannata koskaan lyödä vetoa sen takia koska hävisit edellisen vedon. Kaikille tulee huonoja hetkiä ja putkia, silloin ei kannata panikoida. Panosten isontaminen tällaisella hetkellä on iso virhe, jolla harvoin saat oman putken käännettyä ylämäkeen. Tuolloin kannattaa ennemminkin tarkastella omia vedonlyöntimenetelmiä ja ennemminkin vähentää vedonlyöntisummia joilla pelaat. Vedonlyöjän suurin virhe on metsästää tappioputken päätä isolla panoksella. Kaikilla putkilla on taipumus katketa joskus, niin voittoputkilla kuin tappioputkilla.

Ikinä ei kannata myöskään antaa sydämen puhua kun mietit omia vedonlyöntikohteitasi. Jos sinulla on suosikkijoukkue, ajattele järjellä, älä sydämellä. Ei siis kannata lyödä minkään joukkueen puolesta vain sen takia että se on oma suosikkijoukkueesi. Objektiivinen suhtautuminen siihen omaan joukkueeseesi voi olla usein vaikeaa, mutta jos siihen pystyt, voit varmasti lyödä sitä omaa joukkuetta vastaankin. Ja tietenkin jos tunnet oman joukkueesi hyvin ja tiedät jopa jotain sisäpiiritietoa joukkueen vireystilasta, käytä se ihmeessä hyödyksesi.

Jokainen kohde ei myöskään ole kannattava pelattava, vaan hieman kuin pokerissa, yllättävän monta kättä tai kohdetta kannattaa hylätä ihan jo heti aluksi. Texas Hold’emissa pelattavien käsien prosentti on esimerkiksi 15%, toki tuo prosentti vaihtelee sen mukaan minkälaisia kertoimia kohteesta on saatavilla ja mitä vetomuotoja pelaat.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset

Iso osa varsinkin aloittelevan vedonlyöjän tuotoista voi tulla suoraan sivustojen tarjoamista vedonlyöntibonuksista. Mikä parasta, aivan parhaatkin sivustot kuten Unibet, NordicBet, Rizk, ComeOn, Guts ja Betsson tarjoavat uusille suomalaisille asiakkaille mukavia bonuksia.

Jos olet jo vuosikausia vedonlyönnillä tienannut veteraani, jonka pelikassassa mittaa kymmeniä tuhansia euroja, emme kehota tarttumaan jokaiseen uuteen tarjoukseen. Vähemmän kokemusta omaaville mutta kuitenkin tosissaan vedonlyöntiin suhtautuville bonusten hyödyntäminen onkin sitten aivan ehdottoman suotavaa.

Jo pelkästään tämän sivuston bonukset hyödyntämällä saat satoja euroja lisää pelirahaa. Kaupantekijäisiksi tulee myös toinen hienon seikka. Kun käytössäsi on useampi pelitili, voit valita aina kertoimista parhaat! Tätä seikkaa ei voi kyllin korostaa aktiiviselle vedonlyöjälle.

Arvosta riskiäsi

Kun lyöt vetoa, tulee sinun saada omalle riskillesi tarpeeksi paljon arvoa, jotta veto olisi kannattava. Tämä tarkoittaa sitä että saat kertoimen kohteelle, joka on parempi kuin kohteen oikea oletusarvo. Esimerkiksi jos olet itse päätynyt siihen että esimerkiksi Liverpoolin voittokerroin tietyssä pelissä voisi olla 1.35, mutta vedonlyöntitoimisto tarjoaa siihen kerrointa 1.60, niin silloin kohteeseen kannattaa sijoittaa. Etsi siis kohteita jotka tarjoavat pientä riskiä ja isoa palkintoa. Tästä on ehkä tunnetumpi käsitteen englanninkielinen termi, ”low risk, high reward”.

Tietyillä joukkueilla on olemassa laajat kannattajajoukot, jotka lyövät oman joukkueen puolesta pelissä kuin pelissä. Tällaisia joukkueita ovat Englannin Valioliigassa esimerkiksi Arsenal ja Manchester United. Yleinen suositus on se, että näitä joukkueita vastaan kannattaisi pelata, sillä vedonlyöntitoimistot alentavat näiden joukkueiden voittokerrointa juuri sen takia että useat pelaajat kuitenkin lyövät niiden puolesta vetoa. Näin ollen altavastaajilla on usein parempia kertoimia mitä ne ihan realistisesti ansaitsisivat. Näiden kertoimien löytäminen on tärkeää ja niiden oikea-aikainen käyttö voi tehdä pelitilille hyvää.

Hyväksy varianssi

Vedonlyöjänä olet kenties kokenut pitkiäkin tappioputkia. Kuitenkin vanha ja varsin osuva sanonta tietää kertoa, että pahin kurimus on vielä edessä. Parhaatkin betsarit kohtaavat valtavia epäonnisia sarjoja, joille ei yksinkertaisesti voi mitään.

Pelimuodot vaikuttavat toki myös varianssin suuruuteen. Jos pelaat esimerkiksi usein osuvia tasoitusvetoja, jo muutaman ottelun osumaton putki vaatii aikamoista epäonnea. Toisaalta sitten jos pelisi koostuvat pääosin vaikkapa monivedon kaltaisista peleistä, tappioputket voivat kestää jopa viikkoja tai kuukausia.

Varianssi toimii myös toiseen suuntaan. Ennemmin tai myöhemmin kohdallesi osuu uskomaton voittoputki, jonka aikana väärin lyöminen tuntuu täysin mahdottomalta. Pää pilvissä ja panoksia kohottaen voi kuitenkin helposti päätyä yliarvioimaan omat kykynsä. Lopulta parhaiten hymyilee se joka kestää niin tappio- kuin voittoputketkin parhaiten.

…seuraa ammattilaisten vihjeitä

Jokaiseen vedonlyöntiin on olemassa lisäksi omat, erilliset vinkit ja neuvot, jotka parantavat pelaajan mahdollisuuksia voittaa näissä vedonlyöntilajeissa. Kokemus varmasti opettaa paljon, mutta tiettyjen strategioiden käyttäminen esimerkiksi tulosvedossa ja muissa vedonlyöntilajeissa auttaa pelaajaa pelaamaan voitollista vedonlyöntiä.

Mikäli haluat pelata voitollista vedonlyöntiä, tulee sinulla olla hurjasti motivaatiota, kassanhallintasi tulee olla kunnossa ja sinun tulee myös hillitä itsesi tilanteessa kuin tilanteessa. Ei muuta kuin opettelemaan, sillä vedonlyöntikin on jatkuvaa harjoittelua.