Veikkaushuone – pelihuone täynnä veikkauskohteita

Veikkaushuone tarjoaa yhden hyvän vaihtoehdon kaikille vedonlyöjille. Kiekkosarjojen ollessa loppusuoralla sivuston graafinen ilme on suunnattu jääkiekkoon ja ihan aiheesta.
Veikkaushuone on muutakin kuin ”pelkkää” vedonlyöntiä. Samalla pelitilillä pelaaja pääsee rentoutumaan tai jännittämään casinohuoneen, pokerihuoneen tai bingohuoneen puolelle. Näin ollen sivusto täyttääkin kivasti ne kriteerit joilla tämän päivän pelaajia houkutellaan ns. peliportaalin asiakkaaksi.

Vedonlyönti Veikkaushuoneella

Vedonlyönti on Veikkaushuoneella todella helppoa. Pelitilillä tulee tietenkin olla valuuttaa valmiina, mutta itse kohteiden lisääminen omalle vedonlyöntikupongille on mainion helppoa. Voisi sanoa jopa lasten leikkiä, mutta ihan lapsiltahan tämä mainio harrastus on kielletty.
Pelaaja voi itse asettaa kohdemäärille rajoituksia niiden alkamisen perusteella, joten jos haluat vaikkapa kaikki parin tunnin sisällä alkavat kohteet näkymiin, se onnistuu kyllä.
Vedonlyönti on helppokäyttöinen kokonaisuus ja pelaaja voi kohteiden ja kertoimien valinnan jälkeen valita myös single, yhdistelmä tai systeemi –vaihtoehdon, riippuen mitä haluaa pelata. Ja kaiken kruunaa varsin kattava live-vedonlyönti, siinäkin kohteita riittää kivasti.

Kohteet

Harmittavasti kohteiden määrää ei pysty suoraan päättelemään kohdelistasta. Lajivalikoima on kuitenkin melkoisen kattava. Pienempiin lajeihin kuuluu mm. Snooker, Kriketti, Golf, Kamppailulajit, Futsal ja esimerkiksi Darts. Joukkueurheilulajit ovat perinteiseen tapaan varsin mainiosti edustettuina ja luonnollisesti kuningas jalkapallosta on tarjolla eniten kohteita. Jääkiekko, Baseball, Lentopallo, Koripallo ja Käsipallo ovat myös suosittuja lajeja, Tenniksen ohella.
Jalkapallokohteita on todella paljon, eikä syyttä. Maailman eniten pelattu pallopeli tarjoaa joka päivä todella suuren määrän kohteita ja vetoja ja pelaaja voi hämmästyä kohteiden määrästä per maa tai vaikkapa per ottelu hieman harvinaisemmastakin liigasta. Suomesta on toistaiseksi ainakin pääliigan ottelut, mutta niin on useammasta kymmenestä muustakin maasta. Englanti vie selkeän enemmistön kohteiden määrässä, iso määrä on myös Saksan, Ranskan, Espanjan ja Ruotsin kohteilla.
Sivuston Erikoiset –kohdelista elää jatkuvasti ja arvostelun kirjoitushetkellä Suomi-osastolla oli tarjolla yksi kohde, ja se oli Kokoomuksen seuraavasta puheenjohtajasta. Tasakertoimin kärjessä olivat muuten Jan Vapaavuori ja Petteri Orpo.

Live-vedonlyönti

Veikkaushuoneella live-vetoja on kiitettävästi. Itse asiassa kun kohdevalikoimaa katsoo, on fokus näissä livepeleissä, sillä heti ensimmäisenä vaihtoehtona on Live tänään ja Live nyt osiot. Näiden avulla pääsee katsomaan mitä on koko päivän aikana tarjolla, tai mitä livepelejä on lajeittain tarjolla.
Livekohteet on merkitty sivustolla varsin hyvin ja kertoimien reaaliaikainen vaihtuminen ei voi mennä keneltäkään pelaajalta ohi. Ottelutapahtumien mukaan vaihtuvat kertoimet ovat selkeitä ja livevetojen asettaminen on varsin helppoa sekin. Omaa live-tv:tä ei ole olemassa, mutta sivusto toimii hienosti tv:n tai nettistreamin rinnalla reaaliaikaisesti.
Live-veto on selkeästi valittu tämän sivun ”lippulaivatuotteeksi” tai ainakin tuotteeksi jota halutaan markkinoida pelaajille aktiivisesti, joka aggressiivisesti. Siinä ei ole mitään pahaa, päinvastoin. Live-vedonlyönti ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaalia, mutta on hyvällä matkalla kohti sitä.

Ulkoasu

Keväällä, lätkäkausien lähestyessä loppuaan on sivuston ilme varsin ”lätkämäinen” Taustakuvana on jää ja siinä muutamat lätkämailat ja kiekko. Itse sivusto muuten on varsin vaalea ja selkeä, voisi sanoa jopa houkutteleva. Sivusto tarjoaa mainiosti omia uutisia ja mainosbanneritkin on tarpeeksi hillittyjä, jotta pelaaminen on kaikin puolin mukavaa tällä sivustolla.

Talletusbonukset, kampanjat

Yksi asia on se mistä Veikkaushuone on tunnettu jo etukäteen ja se on erilaiset tarjoukset ja kampanjat. Nämä on yksilöity nimenomaan suomalaisia pelaajia huomioiden ja niissä on tarjolla talletusbonuksista Liigajoukkueiden kausikortteihin. Arvostelun kirjoitushetkellä pelaajilla oli mahdollisuus mm. voittaa lätkäilta Tallinnassa Matti Hagmanin kanssa, voittaa korkeimmalla kertoimella isoja palkintoja tai lippuja ensi kaudelle.
Kalle Palanderin hahmo paljastuu talletusbonuksesta, sillä mainoksen mukaan Kalle Palander tuplaa talletuksen 100 euroon saakka. Mukavasti pelirahaa vedonlyöntiä varten, tällä bonuksella uskaltaa jo hakea hieman lisäjännitystä lajiin kuin lajiin.

Vaihtoehtoja rahaliikenteen hoitamiseen

Veikkaushuoneelle tallettaminen ja sieltä nostaminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Tarjolla ovat ne tavallisimmat vaihtoehdot ja muutama hieman harvinaisempi. Näistä löytyy varmasti jokaiselle se oma vaihtoehto, jolla olet tottunut tallettamaan ja nostamaan. Näitä vaihtoehtoja ovat mm. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Webmoney, PlusPay, PaySafeCard… tarkemman listan saat kun rekisteröidyt ja teet ensitalletustasi tälle vedonlyöntitoimistolle.

Yhteenvetoa

Veikkaushuone on kokonaisuudessaan ennemminkin kartano, sillä vedonlyöntikohteita ja lajeja löytyy reippaasti enemmän kuin yhteen huoneeseen mahtuu. Sen lisäksi tästä peliportaalista löytyy paljon myös vaihtoehtoista pelattavaa sen ajaksi kun jännität vetojesi onnistumista.
Livekohteita on runsaasti, ja muutenkin kohteita riittää hieman eksoottisimmistakin lajeista. Lajivalikoima ei välttämättä ole optimoitu ihan pohjoismaalaisia pelaajia varten, mutta ne peruslajit ja kohteet löytyvät varmasti tältäkin vedonlyöntisivustolta.
Ulkoasu sivustolla on siisti, jopa neutraali, mutta se tukee helppoa pelaamista ja on käytännöllinen.

Veikkaushuone suorastaan loistaa:

  • Jalkapallovalikoima on todella isoa
  • Livepelejä riittää useita joka päivälle
  • Suomenkielinen ja selkeä

Veikkaushuone vedonlyönnissä parannettavaa:

  • Jääkiekkovedoissa laajempaa kohdelistaa
  • Live-tv livevetoja varten
  • Outoja lajeja lajivalikoimissa